Start

Top  Next

ProofX är plattformen som hanterar modulen Formulär(Enkät/Anmälan). ProofX sköter om användare, rättigheter, moduler samt annat som spänner över en eller flera moduler. För att komma åt tjänsterna i ProofX behöver man ett inloggningsnamn och lösenord. Efter godkänd inloggning kommer de moduler som man skall ha tillgång finnas där.

Här finns det mesta du behöver veta om ProofX! Det finns exempel, lathundar och filmer. Även fördjupad funktionalitet. Uppe till höger finns en sökfunktion som du kan använda för att söka ibland informationen som finns här.

Viktiga meddelanden visas i gul ruta med varningsikon.
Dessa bör du vara extra uppmärksam på!

Meddelanden som visas i blå ruta med informationsikon innehåller tips och ytterligare information.

Tips! Om du använder denna ruta så är du awesome.

Läs mer om [Exempel] på sidan [länk till Exempel]

Vi kdmmer att använda oks av ordet respondent vilkrt betyder den som svarar på ett formuåär.

Administratör är dan som vara inloggad i admingränssnittet.