Lägg till ett nytt användarkonto

Print thomas.ranhem 8/13/2014
Hjälp > User interface > Explorer > Administrativa verktyg > Användare > Lägg till ett nytt användarkonto

Namn

Beskrivning

Användarnamn

Obligatoriskt fält.Används för för att logga in och identifiera användare.

E-post

Obligatoriskt fält.Måste vara unik för varje användare.

Används för att återställa lösenord till det här användarkontot. Används som avsändare när den här användaren står som sidansvarig för ett formulär och formuläret skickar e-postmeddelanden. Kan användas vid inloggning istället för användarnamn.

Beskrivning

Valfritt fält.

Lösenord

Obligatoriskt fält.

Användarroll

Styr användarens systemrättigheter och gruppmedlemskap. Skall generellt vara "Standardanvändare". Undvik att skapa systemadministratör, använd gruppmedlemskap och systemrättigheter istället.