Hjälp > Form > Formulärflikar > Kommunikation

Denna funktion använder du om du vill rikta formuläret till utvalda personer enligt en excellista. Genom att bifoga en excellista till formuläret får du en översikt över vilka som har svarat. Alla som ska svara på formuläret kommer att få varsitt lösenord. Du kan även skicka ut en påminnelse till de som ännu inte svarat.

1. Uppdatera urvalet. Nollställer selekteringen som är gjord .
  2. Skicka mail till markerade användare. Är nertonad om det ej finns några markeringar.
  3. Radera urval. OBSERVERA! Man tar även bort inkomna svar med denna radering.
  4. Importera Excel. Välj Exceldokumentet som innehåller informationen du vill importera.
  5. Skriv ut. Skriver ut det som du ser på skärmen. Kan användas för att göra enkla sammanställningslistor.
  6. Gruppera efter inkomna svar. Används för att snabbt kunna maila personer som valt en viss kurs eller svarat vissa saker. Det går att lägga till gruppering genom att klicka på det gröna plustecknet. Man kan också dra flytta på upplagda grupperingar och få annan hierarki.
  7. Visar vilka som har svarat
  8. Visar vilka som ej har svarat.