Explorer

Print thomas.ranhem 4/28/2016
Hjälp > User interface > Explorer

I utforskaren hanterar man olika filer. Skapar formulär (enkäter eller anmälningar) nya enkäter eller anmälningar. Högerklick är framgång när man hanterar filerna. I filträdsvyn finns även inställningar för olika saker.

Sökfunktion

Grundmappar
Användarnamn - Här är dina personliga filer
Gemensam mapp - Gemensam mapp för Er organisation.
Support - Verktyg, mallar och filer samt supportinformation från ProofX-Teamet.
Inställningar - hantera konton, grupper, roller, UDO och personliga inställningar. Beroende på vilken roll man har så kan man ändra olika saker.

Vid varje sidofönster (A) finns ett skjutreglage med vilken du kan ändra bredd samt expandera/minimera  sidofönstret.