Formulärets adresser och publicering

Print thomas.ranhem 12/17/2013
Hjälp > Fast guides > E-learning > Formulärets adresser och publicering

När vi skapade formuläret skapade vi en webbsida. Varje gång vi tryckt på Spara har vi uppdaterat webbsidan. Formuläret/webbsidan är publicerat på internet från att det skapades, det är bara det att ingen har känt till adressen (det går också att styra exakt vem som får se formuläret med hjälp av rättigheter men det är en annan lathund).

Tryck på fliken Visa. Här ser du dels formulärets långa webbadress. Du kan kopiera den och klistra in den i adressfältet på en webbläsare för att komma till formuläret du skapat. Du kan också låta ProofX öppna formuläret i ett nytt fönster.

Formuläret har också en ”kortadress”. Den finns på domänen px.nu istället för proofx.se. Kortadressen återfinns på Infofliken, alltså den information som visas om ett formulär när det är markerat i utforskaren men inte ”öppnat”.