Skicka e-post

Print thomas.ranhem 8/7/2013
Hjälp > Form > Formulärflikar > Kommunikation > Skicka e-post

1. Urvalet av e-postadresser visas här. Är det många kommer antalet visas istället för e-postadresser.
  2. Fyll i ämnesrubriken för mailet som skall skickas iväg.
  3. Formateringsfunktioner för mailet. (Teckensnitt, Fetstil, Kursviv, Understruken, genomstruken. Det går även att välja källa för att formatera mailet enligt HTML om så önskas.
  4. Infoga fält (EJ IMPLEMENTERAT)
  5. Om man ej infogar en svarslänk så kommer den att implementeras automatik. Om man infogar en ”Svarslänk” så kommer denna att ersätta den automatiskt insatta länken.