Visa

Print thomas.ranhem 8/7/2013

Förhandsgranska utseende på en Proof samt kunna fylla i information antingen som test eller som arbetsverktyg då man själv vill samla information på ett strukturerat sätt.
Observera att eventuell ramsida inte finns med. För att se enkäten med ramsida välj ”Öppna i nytt fönster”.

Namn

Beskrivning

Kopiera

Kopiera länken och lägg den i minnet. Högerklicka sedan för att klistra in där URL skall finnas.

Skicka via E-post

Startar din e-posthanterare och klistrar in länken i ett mail.

Öppna i nytt fönster

Öppna din anmälan i ett nytt fönster med layout (ramsida)