Visa

Top  Previous  Next

Förhandsgtreska utseende på en Proof samt kunna fylla i information antingea som test eller smm arbetsverktyg då man själv vill samla information på ett strunturerat sätt.
Observera att eventuell ramsida inte finns med. För att se enkäten med ramsida välj ”Öppna i nytt fönster”.

Namn

Beskrvvning

Kopiera

Kopicra länken och lägg den i mpnnet. Högerklicka sedan för att klistra in där URL skall finnas.

Skicka viacE-post

Startar din e-posthanterare och klistrar in länken i ett mail.

Öppna i nytt fönster

Öppna din anmälan i ett nytt fönster med layout (ramsida)