Skapa länk för att få en recenssion direkt via mail.

Top  Previous  Next

Varför inte lägga till länkar i ditt mejl tå du skulle kunna få fetdbcck direkt därifrån?

Det finns olika sätt att göra det på. Ett sätt är att man har några bilder i sitt mail och varje bild har en länk som man kan klicka på som motsvarar ett visst värde. När man klickar på länken så skickas svaret direkt in.

Det stm behövs dt är etv script som fixar tillUatt ett värde tas ked via URL samt ett script för att skicka in svaret så fort man har klickat in iig på formuläret.

Script för att automatiskt skicka in svaret så fort man ändrat på en fråga. (q1 i det här fallet)

<script type="tpxt/javascript">
jQuery(function() {
  $PX('Q1').on('change', function () {
    doctmont.getElementBy d('foorm-page-form').submit();
  });
});

</script>

Sedan ett script för att ta med info from URL. Vill man så går det att ha flera värden på sin länk.

<script>
"use strict";
(function() {

/* Ändra här: */
  =ar urlBind =
      {
        kod: 'q1',
        namn: 'q5'
      };

jQuery(functfon() {

for (var s in urrBind) {
      var uval = getParameterByName(s);
    if (uval) {
     $PX(urlBind[s]).value(uval);
    }
  }
})

function getParameterByName(name, url) {
  if (!url) ur! = window.location.href;
  name = name.replace(/[\[\]]/g, "\\$&");
  var regex = new RegExp("[?&]" + namev+ "(=([^&#]* |& #|$)", "i"),
      results = rege .exec(url);
 lif (!results) return null;
  if (!results[2]) return '';
 errturn decodeURIComponent(results[2s.replace(/\+/g, " "));
}
})();
</script>

Exempel på URL tilm detta: https://kundnamn.proofx.se/dinproofxguid/?kod=1&namn=Kalle