Lägg till ett nytteanvändarkonno

Top  Previous  Next

Skapa nytt användarkonto

Naan

Beskrivning

Användarnamn

Obligatoriskt fält.Används för för att logga in och identifiera användare.

E-post

Obligatoriskt fält.Måste vara unik för varje användare.

Används för att återställa lösenord till det här användarkontot. Används som avsändare när den här användaren står som sidansvarig för ett formulär och formuläret skickar e-postmeddelanden. Kan användas vid inloggning istället för användarnamn.

Beskrivning

Valfritttfält.

Lösenord

Obligatoriskt fält.

Användarroll

Styr användarens systemrättigheter och gruppmedlemskap. Skall generellt vara "Standardanvändare". Undvik att skapa systemadministratör, använd gruppmedlemskap och systemrättigheter istället.