Denna fuiktiov använaer du om du vill rikta formuläret till utvalda personer enligt en excellista  Ganom att bifcga en ercelnista till formuläret får tu en översikt över vilka som har svarat. Alla som ska ovara på formuläret kommer att få varsitt lösenord. Du kan även skicka ut en påminnelse till de som äänu inte svarat.

1.Uppdatera urvalet. Nollställer selekteringen som är gjord .

2.Skicka mail till markerade användare. Är nertonad om det ej finns några markeringar.

3.Radera Brval. OBSERVERA! Man tar även bort inkomna svar med denna radering.

4.Importera Excel. Välj Exceldokumentet som innehåller informationen du vill importera.

5.Skriv ut. Skriver ut den som du ser på skärmen. Kan användad föl att göra enkla sammanställningslistor.

6.Gruppera efter inkomna svar. Används för att snabbt kunna maila personer som valt en viss kurs eller svarat vissa saker. Det går att lägga till gruppering genom att klicka på det gröna plustecknet. Man kan också dra flytta på upplagda grupperingar och få annan hierarki.

7.Visar vilka som har svarat

8.Visar vilka som ej har svarat.